Här och nu

Det var ett par dagar sedan jag skrev. Dagarna flyger fram utan att jag ens hinner reflektera över det. Jag försöker att inte tänka för mycket på det som varit och även framtiden. Jag vill bara leva här och nu! Men självklart är det otroligt svårt att inte tänka och fundera. Jag har verkligen dubbla känslor inför framtiden. Härlig, underbar, mycket att se fram emot. Men samtidigt riktigt skrämmande och läskig! Inget vet, jag har bara en önskan. Att få leva och det hoppas jag innerligt på att jag kommer att få göra tills jag blir gammal och grå. Tillsammans ska jag och Johan få se Oliver växa upp! 

Just nu ser alltid bra ut. Det är e. Stor lättnad, men jag är ändå orolig. Det är oundvikligt att inte tänka på vad som kan hända. Ibland måste man nog kanske göra det också, men bara för en stund. För som sagt, jag lever här och nu!

1 birgitta luleå:

skriven

Jag igen. Du fixar detta. Inte bæra en glættig fras. Bestell boken grønt før livet av viktora boutenko. Køp en vita mix apparat. Ge kroppen resurser.. JAG skulle inte tveka. Kram

2 Anonym:

skriven

Gröna smoothies är mkt stärkande. Man måste ha värsta blendern vita mix.. lite dyr men en kanongrej. Läs boken grönt för livet som jag skrev.. dek självläkande människan.

3 luleå :

skriven

Gå in på Google och skriv grönt för livet. Du kanske får inspiration. Hoppas jag. Du har inget att förlora. Maten ska vara din medicin.

4 Birgitta:

skriven

Det blev lite väl impulsivt. Förlåt! Vill dig bara så väl.
Att leva här och nu är självläkande , din familj läker dig. Jag tror att kosten har också en stor betydelse. Har läst mkt om detta.
Helheten läker. Önskar dig allt gott. Fortsätt att njuta av här och nu!
Styrkekram

Kommentera här: