Dagen är här

Så kom dagen. Vaknade imorse av älskade Oliver som pussade och kramade mig. Bästa väckningen!❤️ Vi åt frukost och gjorde oss klara för att åka till förskolan. Jag fick ett par extra pussar och kramar när jag lämnade av honom, precis som om han kände på sig att det var precis vad jag behövde! För det behövde jag verkligen. Jag var så nervös, spänd och orolig inför läkarbesöket. Inte långt ifrån att jag kräktes. Jag hämtade upp Johan på jobbet och jag kände hur illa jag mådde när Johan frågar mig hur jag mår. Okej, säger jag sammanbitet. Johans ord har en lugnande effekt på mig, "allt blir bra, det kommer att gå bra, jag tror på dig, du är stark, jag finns här för dig-alltid, jag älskar dig mest av allt" och så ler han mot mig som bara han kan göra. Jag andas lugnare.❤️

I väntrummet mår jag så dåligt. Det blir inte bättre av att läkaren är sen. Jag tittar på klockan stup i kvarten. Till slut kommer läkaren. Försöker att läsa av henne, men det är lika omöjligt varje gång. Vi går in och sätter oss på rummet. Sätter oss ned och hon är tyst i ett par sekunder (fast det kändes som en evighet) och tittar på mig. Då hinner jag tänka miljoner av tankar..."Ja vart ska vi börja?" Bilderna, provsvaren tack, säger jag oroligt. "Ja självklart, det ser bra ut på bilderna." Lättnaden är enorm. Jag kan andas lite bättre. Axlarna sjunker ner. Skönt tänker jag! 

Ännu en gång har jag lyckats att vinna en omgång mot cancer! Jag leder! Jag kan, jag ska, jag kommer att vinna hela matchen!! Fuck you, cancer. I kicked your ass. 


1 Malin:

skriven

Jiiiiiipiiiieee ............ FUCK YOU jävla CANCER.

2 birgitta:

skriven

Oj så underbart härligt att läsa detta. Ha en trevlig weekend.Kanske lite bubbel....

3 Bibbi E:

skriven

Härligt!!!

4 Lena:

skriven

Så skönt att höra ♥

5 Maria :

skriven

Oh såå underbart!! Om 2 veckor är det dax för mitt återbesök, har redan ångest. Men det MÅSTE gå bra.. Ha en härlig kväll och fira!! Det är du värd<3

6 Helen:

skriven

Underbart!
Du klarar det här!
Fuck cancer.

7 Theresa:

skriven

Åh så härligt att läsa!!!! ♡

8 Irre:

skriven

Fint att höra att du vunnit segern! Önskar nu att du njuter av livet!

9 Eila Sandberg:

skriven

Weeeeooooo! YESSS! ladda batterierna, ladda tankarna, ladda livet för nu finns det riktigt bra dagar igen. Capice?! Hoppas du njuter av denna underbara helg,underbara dag, underbara du!! heja Carro! kram

10 Nisse:

skriven

Kul att de går vägen! Men jag begriper inte vad ordet Capice - som Eila har med i sin spaning.. betyder..
Vad ditt vackra finger betyder - anar jag.. Du skulle valt brun färg på nageln! Eller kanske halva fingret..
Ja, nu får vi verkligen hoppas att det går bra för alla som snart ska på återbesök!! Själv slutade jag med mina återbesök - ett par år efter min sista operation.. De blev så jäkla jobbig - o leva mellan återbesöken.. Ett tips kanske?
Nisse

11 Christel:

skriven

Åh så UNDERBART!!!!!!
Tack tack tack för goda resultat.
Hoppas du och ni har en härlig ledighet.
Styrkekramar

12 Isabelle Hultén:

skriven

Hej! Åh, vad härligt att läsa! Jag jobbar på Meter Tv och tillsammans med Cancerfonder gör vi Cancergalan. Jag undrar om jag får komma i kontakt med dig? Hoppas vi hörs! Soliga hälsningar, Isabelle, isabelle.hulten@meter.tv

13 Eila Sandberg:

skriven

Kikar in här med jämna mellanrum och tänker mig att du njuter av varendaste dag. Heja heja heja Carro!

14 anonym:

skriven

Hej Carro. Men så man funderar hur du har det
Eller du kanske har tagit en paus från bloggen. Hoppas att du har det bra trots allt fina Du.Kram

15 Eila Sandberg:

skriven

Vink vink och hej hej! Hoppas du har det gott och njuter av livet med dina älskade fina killar! kramkram

16 lisa:

skriven

Hoppas du får en fin och härlig sommar <3

17 Lotta Alsterklev :

skriven

Jag har hört vilken mardröm ni går igenom, så glad att du kickar cancern åt helvetet! Det finns människor som inte känner dig som bryr sig, önskar dig all kraft och lycka.

18 Maritha B:

skriven

Heja heja heja! FUCK CANCER!

19 Nisse:

skriven

Flickor!
De finns ingen som kickar någon cancer åt helvete! De hjälper sällan, hur mycket man hejar på - ens.. Först när man böjt sig inför de faktum - att den korta tid vi har här.. Får vi enbart vara glad över! Och den tiden, vi nu fått.. Ska vi inte slänga bort på att visa hur jävla korkade grejer man kan skriva.. (Som nu detta..).. Vi ska heller inte glömma - att de flesta som möter döden.. Möter en befriare! Vi vet ju inte - Carro kanske är död? Och de enda som finns kvar - här.. Är den plastiga spalten hon skapade! Vem vet - hon kanske dog med långfingret i röven?

Nisse

20 Karin:

skriven

Men vem e denna Nisse?! Ja blir stum.. Fy. Hur ka. Man uttrycka sig så som han gör?! Vilken hemsk bitter människa detta verkar va! Håller ni i te me mig?! Fy fan

21 Birgitta:

skriven

Men fy sjutton för kommentar nr 19 "Nisse". Kan man inte anmäla den någonstans? Den är helt utan empati.

22 Lisa:

skriven

Har också reagerat starkt på Nisses inlägg som är så lågt. Man förstår ju att den som skrivit dessa rader inte är frisk mentalt. Bara att igonorera!!

23 Nisse:

skriven

Systrar!
På bilden här ovan, ger Carro oss "fingret".. Och Ni vet väl vad det betyder? NEJ - man kan inte ge cancern fingret! Den är större o segare än så.. Man kan inte ens be den "para sig".. eller knulla sig, som det heter (översätts/översatts till) svenska.. Att tillvaron är skit - att världen är skit o dålig.. Har inte med dom elaka att skaffa.. Utan de dumma, fega och utan respekt för sig själva.. Ja, sådana som Ni.. som tycker mitt inslag är så jäkla stötande.. OM Ni har män vid Er sida i livet.. Be dom/han/hen läsa vad jag skrivit.. Läsa och översätta orden.. Från en man som inte tar skit av någon/något.. Som blint tror på Kärleksbudskapet.. Själv tycker jag Carro (om hon nu finns/fanns) - beter sig som en skitstövel mot sina "följare".. Själv tycker jag det är synd - att folk kostar på sig att bli "stum", av skitsaker..
Att skriva om cancer, är bara för dom modiga och ärliga.. Inget för hycklare o fega skitar.. Som försöker pådyvla oss en kvasi verklighet.. Och som jag skrivit förr.. Döden är förmodligen en befriare.. Nu då jag läser era inlägg - så skäms jag.. Har Ni inte mer kurage?

Nisse

24 Lisa:

skriven

Nisse, om du tror på kärleksbudskapet: Hur kan du då skriva så sjuka och anstötande saker till en medmänniska, dessutom en människa som är sjuk i cancer? Det är INTE så som en frisk människa som tror på kärleksbudskapet formulerar sig. Skäms på dig!

25 Nisse:

skriven

Lisa!
Jag tror inte man ska skriva till folk på olika sätt, dvs om man har cancer eller inte.. Störst av allt är kärleken - Det är väl vad de budskapet går ut på.. Och vem nu än Carro är (om hon finns/funnits) - så gäller väl kärleksbudskapet, även henne? Tycker Du Lisa - att det är med anstöt, som Carro behandlar ett fåtal av dom som "följer" henne här på bloggen.. Är det inte rent för jävligt, att inte få till ett svar? Och Du tycker tydligen att man bör vara frisk, för att tro på Kärleksbudskapet.
Så är det inte! Man behöver inte ens vara god! Här i livet - behöver man inte vara ett dugg annat, än de man tycker o tror på! OM det finns en Gud, så tror jag han gillar mig - och mina texter! Jag tror också - att alla med lite självkänsla, lite kurage.. gillar vad jag skriver.. Att ha cancer - kommer aldrig att legitimera ett dugg mer, än att man ska få lite extra kärlek av kreti o pleti.. OM man är en korkskalle, så är det ju lite synd! Vägen är ju målet.. Så om man går den väg som Skaparen stakat ut - finns det en liten chans.. Att dumheten går över till vishet.. MEN chansen Lisa - är liten!

NEJ - jag ber inte för någon, eller något.. Jag hoppas att kärleken till sist vinner!

Nisse

26 Lisa:

skriven

Nisse : Du förstår dig inte på mina ord och jag förstår mig inte på dina. Störst av allt är kärleken. Punkt.

27 anonym:

skriven

SLUT FÖR H..VETE MED ERA INLÄGG HÄR PÅ EN ANNANS BLOGG. JAG BLIR SÅ ARG SÅ JAG SPRICKER. LÄMNA CARROS BLOGG. VAD Har Ni här att göra. Utan att Carro är med. Kan verkl förstå om hon inte skriver. Skulle inte jag Heller om jag vore henne!!!

28 anonym:

skriven

Någon ropar heja heja vink vink. Pinsamt
HERREGUD min GUD och hans moster!!! Visa lite respekt. TACK! Å allt det andra. Skulle jag vara Carro skulle jag stänga butiken.

29 Nisse:

skriven

Anonym!
Passa på o sprick! Jag gissar att det är Du som är Carro.. OM någon hejar.. vink vink.. Så är det väl inget mostrar eller Gud (som säkert inte har några mostrar..).. ska bli purken över.. Låt oss vinka lite till varandra... Livet är ju kort - o rätt meningslöst. Så låt oss göra vad vi kan för att får visa gemenskap - och kanske får lite betydelse.. Och inte minst - mening! Då Lisa skriver - att jag inte förstår hennes ord.. Blir jag lite förvånad.. Jag förstår ju vad hon skriver!! Dom som läser mina texter - o tycker dom är skit.. Har ju också förstått.. och inte har "fel".. Jag har ju inte mer o säga - än att man kan spola - alla mina ord! Dom kan ju vara skit!! Vad det gäller Carro o hennes butik - så är den ju stängd! Kvar är det några spökskrivare.. psykopater.. och Lisa, som inte förstår! Rätt kul faktiskt.. Tänk - om någon av oss dör.. Så får vi förmodligen aldrig veta det! Värre än så - är inte döden! Men som sagt - störst är nog kärleken - Du har rätt Lisa.. Du också!

Och Du anonym som kan står så högt över oss andra, vet väl.. att Jesus pojken sa: Abusus non tollit usum (på latin, för visso.. men betydelsen är är samma nu - så då...).. Han (Jesus) - sa jag inte.. "skit på Dig.." när han blev sur.. Så slutar jag jag mitt inlägg! Skit på Dig!.. Anonym!

Nisse

30 anonym:

skriven

BRA Nisse. Självklart har du sista ORDET!!!

31 Petra:

skriven

Tänker på dig! Man kan inte få nog med positiv energi och det får du inte här. Kram på dig..

32 Nisse:

skriven

Anonym på nr 30!
Sista ordet? Du tänker väl inte bli själv spillning? Vad jag menar med allt jag skriver - vad jag säger.. Är ett försök till "förståelse" - och att man är tydlig med sin tid, man finns här på jorden.. Om man nu läser Petras inlägg - kan man ju tror att det är ett svar till "Nisse".. Liksom hon tror - att man inte kan få "nog".. av något här på bloggen.. "Positiv energi" - är det inte lite flummig o skriva, till någon som kanske har cancer..
När man har cancer - är det inte en massa skitsnack man ska till sig.. Utan se livet för vad det är.. En kort vandring, utan löfte om någon tid eller längd! Håll ut! Med andra ord.. Typer som bara skriver en massa skit - är också välkomna! Vad det gäller Carro - tror jag inte hon finns, eller funnits! Samma med mig - Nisse.. Jag finns inte heller! Du då Petra?

Kalle

33 anonym:

skriven

Hej Carro. Hoppas du har det bra
såklart man tänker på dig o hur du mår du har ju haft en fantastisk blogg. Så berörd man har blivit av dina ord .
Så starkt skrivet av dig. /Kramar

Kommentera här: