2 dagar...

Det är laddat. Känslorna far omkring. Spänningen stiger. Om två dagar får vi beskedet. Provresultaten. Då får vi besked om hur läget är nu. Hur vi kommer att spendera de näst kommande månaderna. Fortsätta återhämtningen eller ytterligare behandlingar?! På onsdag. Då får vi veta. Svaret som jag bara vill få NU...men ändå så ligger det ju självklart en rädsla i det. Allting handlar ju om mitt liv. Mitt liv.

Hur mår jag egentligen?! Jag mår skit just nu. #fuckcancer 
1 Nisse:

skriven

Hej!
För många av oss - så räknar vi tiden kvar i livet - mellan "beskeden" (provsvar etc. etc....).. Vi glömmer då bort - att ALLA liv är begränsade.. Och det gäller o fånga var dag, i flykten! Alltså - bli en bättre människa, än Du redan är! Bli vän med din fiende - först av allt!! Glöm för fan inte - att vägen är målet!!
Nisse

2 maria:

skriven

Håller tummarna för att du/ni får bra besked i morgon! Väntan är så mycket jobbigare än många tror....

3 Eila Sandberg:

skriven

När förtvivlan och rädsla ligger på lut, spänner sig hela kroppen och själen blir ett russin. Jag vet att det är lätt för mig att säga och att ingen i hela världen kan veta precis hur du känner dig. När jag är ledsen och förtvivlad oavsett vad det är, brukar jag gå till Pinterest. Låter helt vansinnigt puckat, men där finns så mycket vackert att titta på och så brukar jag komma på någonting som jag vill unna mig själv. Någonting som gör mig glad mitt i det skrumpna, någonting som inte är praktiskt och inte fyller ngn annan funktion än att göra mig glad. Vackra fina Carro, skickar dig massor med kramar och vackra tankar!

Kommentera här: