Dags igen

Så var det dags igen. Det har snart gått tre månader. Dags för nästa kontroll. Känns som om jag nyss var där. Det är alltid dubbla känslor inför kontrollerna. Det är en trygghet, men samtidigt en skräck. En rädsla för att det inte ska se bra ut. Många känslor som kommer tillbaka till ytan. Jobbigt. Tufft. Men jag vet ju att det görs för min skull. För min hälsa. Men det spelar ingen roll när orsaken till det är på grund av min värsta fiende. Jag hatar att känna så här. Jag har bara en önskan. Att få vara frisk. #fuckcancer 

Att leva och våga leva

Jag har länge velat sett det. Men inte vågat. Orkat. Det finns alltid en sorg, men samtidigt en glädje. Glädje till livet, trots att han visste att han inte kommer att överleva sin cancer. Programmet jag talar om är "Jills veranda, Nashville".  Avsnittet med Kristisn Gidlund. En stark person som har delat med sig av allt, till oss alla. En inspiratör. Har du inte sett avsnittet se till att se det. Ett måste. En rekommendation. 

Jag följde hans blogg. Jag såg hans bilder. Jag köpte hans bok. Jag följde hans kamp. Han gav mig hopp och tro, fast det fanns ett stort mörker. Ett monster inom oss som försöker att vinna. Ibland vinner det. Orättvist. Kristisn Gidlund påminner oss alla om hur skört livet är. En påminnelse till de som tar tiden för givet. Jag har ju själv fått lära mig att livet är otroligt skört. Jag har lärt mig att aldrig ta tiden för givet. Jag vill njuta av livet. Livet är orättvist! Men jag tänker göra allt för att få ut det mesta och bästa av livet. Jag gör mitt bästa. Jag hoppas att Kristian fick ett till äventyr. Jag hoppas. Tack Kristian för allt!


Hålla sig flytande

Jag gör allt för att hålla mig flytande. Jag får kämpa med all kraft. Med denna lilla kraft som jag har kvar. Jag är utmattad. Slutkörd. Tom. Första gången som jag känner mig svag och vilsen. Jag försöker att greppa, men jag famlar. Jag har ett litet grepp, men jag glider. Jag kämpar. Allt för att inte tappa fästet. Men jag är så trött. Jag behöver vila. Jag behöver stöd. Jag vill bara få bort all denna smärta som far omkring i mig. Jag vill bara ha bort allt. Jag vill ha en paus. Nu lägger jag mig ner, jag måste bara få vila och hitta styrkan och kraften.